Az úticél és környéke
egy helyen!

Things to Do around Bük

Filter: All categories
Szombathely
Szombathelyi Püspöki Palota - Szily Látogatóközpont, Szombathely

Szombathelyi Püspöki Palota - Szily Látogatóközpont

Szombathely, Mindszenty J. tér 1.

A Püspöki Palota hazánk egyik legszebb késő barokk (copf) stílusú épülete. Építtetője az egyházmegye első püspöke, Szily János vol ... Details»

itinerary

~20 km innen: Bük

Kőszeg
Kőszegről röviden, Kőszeg

Kőszegről röviden

Kőszeg

A város az Alpok lábánál, Ausztria tőszomszédságában fekszik. Óvárosában találjuk a legtöbb látnivalót. Jurisics téren áll a Vá ... Details»

itinerary

~16 km innen: Bük

Szombathely
Szombathelyről röviden, Szombathely

Szombathelyről röviden

Szombathely

Szombathely Nyugat-Dunántúlon, Vas megyében található, hazánk egyik legrégibb városa, melyet a nyugat királynőjének is szoktak ne ... Details»

itinerary

~20 km innen: Bük

Bükfürdő Thermal & Spa

Bük, Termál krt. 2/A.

Van egy csodálatos hely Nyugat-Dunántúlon, ahol minden korosztályt tökéletes kikapcsolódás vár. Bük óriási gazdagságra lelt, a ... Details»

itinerary

Bükről röviden

Bük

Az Európa szerte ismert Bükfürdő Magyarország egyik legjelentősebb gyógyfürdőjévé fejlődött. Kereskedelmi és magánszállásh ... Details»

itinerary

Sportpark

Bük

A bükfürdői Sportparkban 12 db egyedülálló kültéri fitnesz gép várja a mozgás szerelmeseit, az esélyegyenlőség jegyében a mozgásuk ... Details»

itinerary

Tag- és tagdíjnyilvántartó szoftver egyesületek és más társadalmi szervezetek részére

Kristály Torony Kalandpark

Bük, Nyárfa utca 2.

A Magyarországon egyedülálló, 3 szintes kalandpályát 90 elem teszi teljessé, melynek szerves eleme a szabadság. Saját döntésünk sz ... Details»

itinerary

Mária út

Bük

A Mária Út egy kialakítás alatt álló, Közép-Európán átívelő zarándok- és turistaút-hálózat, melynek kelet-nyugati tengelye az ... Details»

itinerary

Organikus Pont Bükfürdőn

Bük, Lajos park

A corten-acélból készített műalkotás az alkotó elképzelése szerint a természettel, a vízzel és a környezettel harmonizál. A külön ... Details»

itinerary

Napsugár játszópark

Bük, Hrsz. 1572.

A Napsugárpark új lehetőségként nyitotta meg kapuit Bükön a játék, a kaland, a sport forrásaként. Igazi kikapcsolódást nyújt a ... Details»

itinerary

 
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By continuing to use this website you are giving consent to cookies being used. OK
For weekend
For next trip
Sometime
cancel